Om Serens Bygg AB

Sätt lite värme i ditt liv!

Historien bakom Serens Bygg AB

Sätt lite värme i ditt liv!

Doften av ved och ljudet av elden som brinner gör det extra mysigt hemma. Luta dig tillbaka och lyssna på den sprakande elden en kall dag vid en varm kakelugn, som behåller värmen långt efter eldningen!

Vi erbjuder moderna, antika och gamla kakelugnar. Välkommen att kontakta oss!

Det finns inget mysigare än att kura ihop sig med en filt precis bredvid en varm eld en vinterkväll. Om du vill ha en öppen spis i ditt hem eller bara behöver inspiration för att uppgradera din nuvarande eldstad, så är den här samlingen av underbara designidéer från Serens Bygg-proffs något för dig. Från stilrena marmordesigner till klassiska tegeldetaljer, dessa öppna spisar är fulla av designinspiration.

Din öppna spis fungerar som hjärtat i ditt hem. Vad är en mysig höstdag utan sprakande ved och en varm filt?

Vardagsrummet betraktas som både det viktigaste och favoritrummet i huset, enligt Napoleon Hot Spots forskningsstudie. Det gör det till den perfekta platsen för en extra öppen spis, som tillför värme, symmetri och blir fokuspunkten för trevliga stunder och minnesvärda ögonblick i livet.

Som det mest arbetsamma rummet i huset, är det där måltider lagas och livet levs. Att lägga till en öppen spis i köket skapar en välkomnande, social atmosfär som förvandlar ditt kök till platsen där familjeminnen skapas.

Kontakta oss